Grattis Garbo!

2016-05-23

Idag finns det mycket att skriva om!

Igår blev Lolas kullsyster Garbo, Best in Show valp på Bullmastiffklubbens Specialutställning i Herrfallet söder om Arboga - lysande visad av sin matte Sara! GRATTIS Sara och Garbo!

Brorsan Walter blev 2:a Bästa hanvalp! Grattis Birgitta och Walter!

Tyvärr kunde jag inte visa Lola som står på Rimadyl för en blödning i en lårmuskel (för mycket spring över stock och sten i okontollerad valpfart..! :)). Det är utställningsförbud i 28 dagar efter avslutad medicinering. Men vi får komma igen senare.

Sedan har min allra första kull Bullmastiffvalpar nu passerat 10 år. Av sex valpar vet jag att två av dom lever i högsta välmågar! Det är IDUN i Årjäng och CARLO utanför Köpenhamn. Stort grattis till er båda och TACK till era mattar som sköter er så kärleksfullt och bra!

Sedan - inte lika roligt - den planerade parningen av Carmen och min uppfödning Bohlby Tennessee Traveller kallad Nelson (HD AA) lyckades inte, trots att bägge hundarna verkligen gjorde sitt bästa ! Efter fyra timmar var vi lika uttröttade allihop, så då fick jag inse att det nog inte blir några valpar på min älskade engelska import. Hon börjar bli till åren nu!