Väldigt Lugnt!

2016-12-05

Ja, nu är här tyst och lugnt... Bara Gilda och jag och tre kissar...

Carmen blev sjuk för en dryg vecka sedan - det gick väldigt fort  - och det fanns inget annat att göra än hjälpa henne vidare. Jag har nu fyllt på sidan "In mermorian" med både henne och Inka. Så sorgligt att dessa underbara hundar lever så kort.

Lola har flyttat till grannarna på andra sidan mossen och flyttat ihop med Texas som också är en Bohlby-hund, nu med stadgade snart sex år på nacken. Men den stadgan flöga all världens väg när Lola åter steg över tröskeln - överlyckliga hundar som leker så stickorna flyger! Och full fart i skogen! Texas brukar ta ut svängarna lite, men Lola är noga med att hålla sig på ganska nära avstånd till matte och husse - och då gör Texas det också!

Gilda är mer än nöjd med sin roll som ensamhund och mattefavorit, och hon delar nådigt med sig till katterna.

Hon ligger framför brasan med magen i vädret för det mesta. Aptiten har ökat märkbart, och portionerna likaså! Utomhus tar hon det lugnt och bara strosar runt och nosar.

Inga fosterrörelser kan skönjas ännu, och jag tycker hon var tjockare förra gången. Det är dag 51 idag och jag tror hon valpar dag 59 - 60, vilket för en gångs skull inte infaller en helg!

I morgon far vi till Karlskoga och röntgar för att få en uppfattning om hur många valpar det rör sig om.