Valparna tre veckor!

2017-01-10

Nu går dagarna i jämn lunk. De växer så man ser det dag för dag. De är uppe och går, har börjat leka lite valänt men sover fortfarande mest.

Jag kan se att en blir röd och en blir fawnfärgad, de har fina och tydliga masker och svarta öron.

Det där med att gå ut och kissa på tidningen är dom väldigt dåliga med - bra att dom bara är två, tvättmaskinen går dagligen.

Att äta mat går också allt bättre, de får nu tre gånger per dag av köttfärs, lite olja och mosat uppblött valpfoder (torrfoder). Den större tiken kan inte vänta utan dyker direkt ner i koppen och förser sig och den lite mindre matas ur min hand.

De är allt mer uppmärksamma på omgivningen, och när jag kom igår och började prata med dom så viftade bägge på svansarna!! Jag kände samma värme som när ens bebis ler mot en för första gången - det är så stort!

Än så länge bor de kvar i den stora valpningslådan, men när de börjar klättra ur den så byter vi och tar in den stora hagen som jag köpte förra året. Jag gissar att det kommer att bli i slutet på denna vecka.

Mina barn och barnbarn har besökt mig och efterlämnat en rejäl förkylning - när den lättar skall jag försöka ta lite foton och lägga ut.