Leverans - 8 veckor!

2017-02-14

Nu är valparna åtta veckor och stora och försigkomna och begivna på nya saker, som att följa med mamma ut i snön eller handgripligen försöka inleda katterna på lek. Leken blir allt högljuddare och jakten går i flygande fläng så att de slirar omkull i hörnen!

Kan inte påstå att katterna är lättövertalade - de flyr upp på en bänk eller bord, men de är snälla och försiktiga med valparna!

Igår åkte den ena valpen till sitt nya hem som för en gångs skull ligger nära oss här, det känns väldigt bra.

Kvar blev den röda lite större valpen, men det märks att trots att hon nu får gå i hela huset så saknar hon sin syster stort!

Jag hoppas att jag aldrig mer får en kull på bara två valpar - det är helt omöjligt att välja vilken som skall stanna kvar. Fortfarande igår visste jag inte vilken valp jag ville ha kvar - så det blev valpköparna som fick välja. Det är två mycket bra valpar så oavsett vilken som stannar så blir det bra.

Nu blev det alltså den röda, lite större valpen som stannar, hon som hela tiden dragit ögonen till sig med sin korrekta konstruktion och sitt fantastiska huvud och lilla syster - en riktig eye-catcher - flyttade.

Bägge kommer att visas på utställningar i framtiden!

Nu skall valptiden städas ut, gallerbur rengöras och bäras undan, de sista kisstidningarna brännas och sedan kan jag slå mig till ro och verkligen NJUTA av Gilda och tokfian Kharma och den gryende våren utanför! Underbart!