Nu är valparna sex veckor.

2011-03-03

Tiden bara flyger när man har roligt! Valparna är nu sex veckor och väger mellan fem och sex kilo.

Det är full fart och de sover inte lika mycket längre. De leker mycket i grupp och det går redan att urskilja att de är olika små personer. Några är alltid i täten, någon annan väntar bakom hörnet...

De är lätta att ha som kull, det är inte mycket pip och gråt. Efter de har ätit och gjort det de ska, får Inka komma in till dom - hon har fortfarande mjölk och tycker mycket om att vara med dom, och därefter får de springa fritt i rummet så länge de vill. Jag ger dem också olika leksaker varje dag så att de vänjer sig vid att det finns nyheter och att det är spännande och roligt.

Idag fick de en stor kartong som de kunde krypa in i - oj vilken trängsel det blev.

Om blidvädret håller i sig skall de få börja vara i uterummet och vänja sig vid lägre temperaturer, där är också större ytor att busa på och det behövs sista veckorna.

Alla valpar är placerade och kommer att få jättebra hem, den som skall längst bort skall till Holland och en skall till Finland, resten är jag väldigt glad att de stannar i Sverige så att jag kan följa deas utveckling.

Johanna Kuro, ägare och uppfödare till valparnas pappa har varit här och tagit fullt med foton. Se vidare på sidan Valpkull 2011 Bilder.