Carmen BIR

2012-08-27

Hundarna och jag har varit på minisemester på västkusten! Vi bodde på ett litet ställe utanför Lysekil och det blev både god mat och härliga promenader!

Alla fyra hundarna skötte sig utmärkt och tyckte det var mycket spännande med saltvatten, tång och musslor. Härligt med sandstränder och klippor att springa på. Valparna hade vilda jakter på varandra med stora tångruskor i munnen.

Igår på söndagen så var det tidig väckning och vi for iväg till Västra Kennelklubbens utställning i Backamo, ett gammalt exercisfält med fullt med gamla militärbyggnader i trä - charmigt!

Carmen skötte sig med den äran - Certifikat och Bäst i Rasen! Gissa om matte var glad. Vi var den första rasen som bedömdes för dagen och att stanna till gruppfinalerna åtta timmar senare var inte att tänka på med Inka och två valpar i bilen, så vi började resan hem och stannade vid Husaby Kyrka och S:t Sigfrids källa där Olov Skötkonung döptes för tusen år sedan. Sedan stannade vi också till vid några nyupptäckta hällristningar. Spännande tyckte jag - OK tyckte hundarna och nosade i gräset bredvid.

En jättebra helg med lagom blandning av mat, tävling, motion och kultur - kan det bli bättre?